Παρέχουμε κινητό συνεργείο  για την άμεση αντικατάσταση ή επισκευή του ελαστικού σε  επιβατηγά, φορτηγά ,λεωφορεία και παντός τύπου χωματουργικά και γεωργικά  μηχανήματα.

Με  2 πλήρως εξοπλισμένες μονάδες μπορούμε να καλύψουμε την περιοχή του Πύργου και γενικότερα την ευρύτερη περιοχή του νομού Ηλείας.

Μέσα από ένα τεράστιο εύρος ζαντών που μπορείτε να διαλέξετε από τον εκθεσιακό μας χώρο ή από τους καταλόγους μας, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο αυτοκίνητό σας και στις προτιμήσεις σας και να τη δείτε τοποθετημένη πάνω στο αυτοκίνητό σας.

Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ξεμοντάρουμε τα παλιά σας ελαστικά, ελέγχουμε τις ζάντες σας για πιθανά χτυπήματα, τοποθετούμε καινούργιες βαλβίδες και μοντάρουμε τα νέα σας ελαστικά σε χρόνο ντε-τε. Στη συνέχεια ζυγοσταθμίζουμε τον τροχό σας, ενώ έχετε τη δυνατότητα να ζυγοσταθμίσετε ξανά τα ελαστικά σας μετά από 1000 χιλιόμετρα δωρεάν. Τέλος ανακυκλώνουμε τα παλιά σας ελαστικά.

Τοποθετούμε τον τροχό του αυτοκίνητου σας στα ηλεκτρονικά-ψηφιακά μας μηχανήματα, τσεκάρουμε τις ζάντες σας για τυχών βλάβες, ελέγχουμε τα ελαστικά σας για τυχών φθορές και τέλος ζυγοσταθμίζουμε τον τροχό σας.

Σε συνεργασία με γνωστό συνεργείο επισκευής-βαφής ζαντών, επισκευάζουμε τις χτυπημένες ζάντες σας ή τις βάφουμε στην απόχρωση που επιθυμείτε.

Επισκευές όλων των τύπων ελαστικών: Τα καρφιά και οι πρόκες δεν είναι πλέον πρόβλημα, καθώς με ένα απλό κόλλημα τα ελαστικά σας γίνονται σαν καινούργια.